Sveikinu Jus!
Šiuo metu lankotės tikroje istorinėje aplinkoje, turinčioje ypatingą aurą, kuri yra taip reikalinga ir būtina pažymint svarbiausias šeimos šventes. Verkiuose laikas bėga lėtai, kadangi šimtametis parkas spinduliuoja išskirtinę ramybę ir harmoniją. Ieškantiems privatumo ir neapgaulingos aplinkos - jokio konvejerio ir teisingas kainos - kokybės santykis.
Jau apsilankiusiųjų svečių, o taip pat ir užsienyje reziduojančių LR piliečių, sugrįžtančių švęsti įvairių progų į Vilnių rekomendacijų dėka, vis dažniau buvo užsakomas visas restoranas. Dėl nepatogumų, kuriuos patirdavo kiti lankytojai, dabar dirbame vien tokia tvarka: visiškai nebėra lankytojų "iš gatvės" ir aptarnaujami tik iš anksto užsakyti pobūviai.
Restoranas Verkių Rūmuose turi puikiai įrengtą virtuvę, todėl visuomet palaikome tą pačią aukštą kokybę. Siūlome ir unikalių atrakcijų, tokių kaip šampano atidarymas kardu, ekskursijos po istorinius Rūmus bei parką ir pan..
2022 metais mes ir vėl visus stebiname siūlydami paketus "All inclusive", maksimaliai apsaugančius Jus nuo visokių papildomų išlaidų šventės pabaigoje! Mūsų komanda aiškiai žino, kokio išbaigto ir visas paslaugas apimančio pasiūlymo (viskas įskaičiuota) Jums reikia iškart, kad sumažėtų įtampa organizuojant šventę ir atsirastų pasitikėjimas restoranu, jo patirtimi ir profesionalumu. Mes tai darome jau 16 metų ir nieko nepamirštame!
Parašykite mums jau dabar el. paštu ir dar šiandien, net ir savaitgaliais, gausite išsamius pasiūlymus. Skyrelyje "Svečių atsiliepimai" jau dabar galite susipažinti su pasinaudojusių mūsų restorano paslaugomis svečių įvertinimais.
Už kokybę, pradedant 2006 metų liepos mėnesiu, t.y. nuo pat pirmojo pobūvio, kiekvieną dieną atsakau asmeniškai aš ir jei neįvykdysime savo įsipareigojimų, užtikrinu Jus, - pasitvirtinus faktams, - Jums grąžinsime pinigus.
Linkiu įsimintinos šventės tikroje istorinėje aplinkoje ir lauksime sugrįžtant!
Linas Pučinskas, CGSP (Certified Guest Service Professional)
Direktorius
Restoranas "Verkiai" |
|
 |
5 puodeliai - 2015 liepos 2 d. restoranui suteiktas aukščiausias įvertinimasLietuvos, Danijos, D.Britanijos viešojo maitinimo įstaigų vertinimo sistemos, parengtos pagal ES reikalavimus turi griežtus reikalavimus ir yra labai panašios.
Kokį restoraną, kavinę ar užkandinę pasirinkti, Lietuvoje apsispręsti padeda Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) puslapyje http://vmvt.lt/lt/vertinimas/ skelbiamas viešojo maitinimo įmonių vertinimas. Pagal tai, kiek balų (nuo 1 iki 5) skirta konkrečiam restoranui ar kavinei, aišku, kaip ten laikomasi higienos ir technologinių reikalavimų. Kuo daugiau balų, kuriuos simbolizuoja puodeliai, viešojo maitinimo įstaiga surenka, tuo ji yra geriau įgyvendina higienos reikalavimus. Maksimalus puodelių skaičius - penki.
VMVT inspektoriai yra įvertinę jau daugiau kaip 300 viešojo maitinimo įmonių. Geriausią įvertinimą, 5 balus, kurie žymimi puodeliais, gavo 31 %, 4 puodelius – 32 %, 3 puodelius – 30 %, 2 puodelius – 5 %, 1 puodelį – 2 % restoranų, kavinių ir užkandinių.
2015 liepos 2 d. įvykusio VMVT patikrinimo metu restorano "Verkiai" higienos būklė buvo pripažinta kaip nepriekaištinga ir restoranui oficialiai suteiktas 5 balų (puodelių) įvertinimas.
|
|
 |
GUEST SERVICE GOLD - pirmąjam restoranui Europoje!Devynerių metų nuoseklus paslaugų kokybės gerinimas įvertintas tarptautiniu lygiu - restoranui suteiktas Amerikos viešbučių ir apgyvendinimo įstaigų mokymo instituto (AHLEI - American Hotel and Lodging Educational Institute) „Guest Service Gold“ statusas. Jį liudijanti lentelė restorano hole pritaisyta Lietuvos laisvės dieną – 2015 kovo 11-ąją. Apdovanojimą įteikė į Lietuvą specialiai iš Amerikos atvykęs instituto viceprezidentas Ed Kastli.
1953 metais JAV, Orlande įkurtas Amerikos viešbučių ir apgyvendinimo įstaigų mokymo institutas – pasaulinė organizacija, kurianti svetingumo programas, diegianti profesinio sertifikavimo bei aptarnavimo inovacijas, rengianti darbuotojų mokymus.
„Dažnai girdime – „vakarietiški aptarnavimo standartai“. Jie lyg ir turėtų demonstruoti aukščiausio lygio svetingumą, nepriekaištingą aptarnavimo lygį, tačiau dar visai neseniai neturėjome jokio pasaulinio standarto, galinčio užtikrinti, jog restoranas tikrai teikia tokias paslaugas, - sako sertifikuotas tarptautinės klasės svetingumo srities ekspertas-konsultantas, turizmo ir viešbučių vadybos dėstytojas, bei restorano direktorius Linas Pučinskas. – Štai kodėl Amerikos viešbučių ir apgyvendinimo įstaigų institutas sukūrė ir pristatė „Guest Service Gold“ standartą. Instituto mokslininkai rėmėsi apklausomis, tyrimais ir daugiamete svečių aptarnavimo stebėsena. JAV „Guest Service Gold“ įsitvirtino labai greitai, šio standarto nuostatomis vadovaujasi Azijos rinka, dabar atėjo Europos eilė.“
„Guest Service Gold“ sudaro septynios, aukščiausią klientų aptarnavimo kokybę lemiančios nuostatos – pasitikėjimas, intuicija, pasiaukojantis darbas, nuoširdumas, sugebėjimas nuolat stebinti savo klientus, iniciatyva ir kruopštumas. Visus šiuos darbuotojų įgūdžius vertina Amerikos viešbučių ir apgyvendinimo įstaigų instituto ekspertai. Restorano darbuotojai pirmieji Lietuvoje visi kartu lankė instituto surengtus kursus anglų kalba ir laikė 30 pakopų egzaminą. „Guest Service Gold“ statusas restoranui suteikiamas, jei visi darbuotojai šį egzaminą išlaiko.
Drauge su restoranu "Verkiai" viešbučių kategorijoje buvo apdovanotas „IDW Esperanza Resort“ viešbutis, turintis 5+ žvaigždučių įvertinimą. Tai pirmosios tokiu sertifikatu apdovanotos svetingumo įstaigos ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje, todėl į apdovanojimo iškilmes specialiai iš JAV atvyko AHLEI mokymo instituto viceprezidentas Ed Kastli. |
Sezono naujienos 2015 metais !Naująjį 2015 metų sezoną pasitiksime iš esmės atsinaujinę. Sausio mėnesį restorano salėse vyko apdailos ir remonto darbai. Klojome naują ąžuolinį parketą, salių sienas dekoruojame medine, dvarų kultūrai, būdinga dekoratyvine apdaila, Jūsų prašymu padidinome Veidrodžių salės plotą, įrengėme patobulintą vėdinimo sistemą ir t.t.
Šių metų ypatinga naujiena - lauko grilis, nauja greitai populiarėjanti paslauga ir laimė ne tik gomuriui bet ir akims. Ši naujovė skirta švenčiantiems restorano lauko terasoje.
Lauksime Jūsų atsinaujinę ir pasirengę suteikti dar daugiau gerų įspūdžių bei emocijų.
Su meile,
Restoranas "Verkiai"
|
|
 |
Vilniaus restoranui “Verkiai” – Pasaulio turizmo organizacijos apdovanojimasJungtinių Tautų Pasaulio turizmo organizacija (PTO) apdovanojo Vilniuje veikiantį restoraną „Verkiai“ specialiu žiuri prizu „Ulisas“ (Ulysses) už kulinarinio paveldo mainus, įtakojančius turizmo plėtrą. Prizas įteiktas š.m. gegužės 30 d. Madride vykusioje apdovanojimo ceremonijoje. Restoranas „Verkiai“ įvertintas turizmo verslo inovacijų kategorijoje. „Lietuva gali didžiuotis, kad šiais metais „Ulisas“, aplenkęs beveik visas Europos valstybes, atkeliavo į mūsų šalį,“- sako Valstybinio turizmo departamento prie Ūkio ministerijos direktorius Alvitis Lukoševičius.
Prieš penkerius metus PTO įsteigtas „Uliso“ prizas kasmet teikiamas už indėlį į pasaulio turizmo plėtrą, turizmo politikos ir valdymo inovacijas, įvairių veiklos sričių, įtakojančių turizmo sektoriaus augimą, pritaikymą turizmo tikslams bei už nevyriausybinių organizacijų inovacijas turizmo srityje. Šiais metais šeši „Uliso“ apdovanojimai iškeliavo į skirtingas pasaulio šalis – Ispaniją, Saudo Arabiją, Braziliją, Čilę, Kanadą ir Lietuvą.
Vilniuje, istoriniuose Verkių rūmuose įsikūrusi restoraną „Verkiai“ (UAB „Gero serviso garantija“) PTO vadovai pastebėjo lankydamiesi mūsų šalyje. Čia vakarieniavę pasaulio turizmo specialistai buvo sužavėti senaisiais Verkių rūmais, labai teigiamai įvertino juose įsikūrusį restoraną, puoselėjantį istorinę pastato dvasią. Gero įvertinimo susilaukė ir „Verkių“ restorano šeimininkai – jauni aktyvūs verslininkai Laima ir Linas Pučinskai, prikėlę nenaudojamas rūmų patalpas naujam gyvenimui, sutvarkę aplinką. Svečius sužavėjo restorano virėjų ir konditerių išmonė - kulinarai svečius maloniai nustebino desertu su PTO logotipu. Restoranas “Verkiai” savo veiklą pradėjo 2006 m. vasarą.
|
|
 |
Restoranas "Verkiai" tapo "Chaine des Rotisseurs" (Gurmanų gildijos) nariu"Chaine des Rotisseurs" (Gurmanų gildija) yra tarptautinė draugija, vienijanti gastro srities profesionalus (virėjus, viešbučių, restoranų darbuotojus bei savininkus, gėrimų žinovus) ir neprofesionalus, vertinančius puikų maistą, vyną, nepriekaištingą virtuvę. Rašytinė gildijos istorija siekia 1248 metus, o 1950 metais keletas geros virtuvės ir tradicijų entuziastų Paryžiuje atgaivino draugiją. Lietuva yra 81 valstybė pasaulyje, prisijungusi prie Gurmanų gildijos, visame pasaulyje vienijančios 24 000 narių. Restoraną "Verkiai" puikiai įvertinę ekspertai rekomendavo tapti tikruoju "Gurmanų gildijos" nariu. Oficiali naujų narių priėmimo ceremonija įvyko 2008 gegužės 25 d. Vilniaus Rotušėje. Restorano priesaiką priėmė Prof. Dr. Wolfgang von Stetten, kuris yra ne tik padalinio prezidentas Vokietijoje, bet ir "Chaine des Rotisseurs" valdybos narys Paryžiuje. |
|
 |
Nauja restorano salėRestorane jau veikia naujai atidaryta - "Prancūziškoji" salė. Taip ją pakrikštijo pirmieji jos svečiai, ir iš tiesų joje daug prancūziškų dvarų interjero detalių - austi gobelenai, senoviniai šviestuvai, dekoratyvi sienelė, didelis veidrodis ir kitos jaukios smulkmenos. Kamerinėje aplinkoje telpa iki 14 svečių. Džiaugiamės, jog išplėtę restorano salių skaičių galėsime priimti daugiau svečių, ypač kai artėja šventės ir vis aktualiau tampa surasti jaukią vietą pobūviui. |
|
 |
2007-10-10 Restorano konditerė Rita Gylienė apdovanota aukso medaliu tarptautiniame Kremliaus kulinarinės taurės čempionate!Šių metų spalio 3 – 6 d. mūsų restorano vyriausioji konditerė Rita Gylienė kartu su Lietuvos virėjų ir konditerių komanda "Gintarinis aljansas" dalyvavo tarptautiniame Kremliaus kulinarinės taurės čempionate, kuris vyko moderniausiame Rusijos parodų centre “Crocus-Expo”, Maskvoje, tarptautinės parodos, skirtos restoranams ir viešbučiams - “PIR 2007” metu. Čempionate varžėsi profesionalių virėjų komandos iš viso pasaulio. Lietuvos komanda šiame čempionate įvertinta aukščiausiu tarptautiniu lygiu, apdovanota net 6 aukso medaliais, 1 bronzos medaliu ir 1 diplomu. MŪSŲ KONDITERĖ RITA GYLIENĖ APDOVANOTA AUKSO MEDALIU. Sveikiname ją ir labai didžiuojamės!
|
|
 |
Šokolado fontanas (fondue)Ypatingu pobūvio desertu siūlome šilto pieniško šokolado fontaną. Įvairių vaisių gabalėliai nardinami i fontanėlį ir aptekinami šokolado plėvele. |
|